Skatereizen

De Haarlem Night Skate is in 2010 begonnen met het organiseren van skatereizen. Daarbij is het ook gebruikelijk dat wij een programma hebben voor fietsers. Zo kan altijd iedereen met ons mee. De skatereizen gaan altijd naar een Europese wereldstad. Zo zijn in 2010, 2011 en 2012 Parijs bezocht en in 2013 Berlijn. In iedere stad proberen wij een uniek programma samen te stellen. Iedere deelnemer is vrij om deel te nemen aan een programma onderdeel. Als je zelf lekker door de stad wilt skaten dan ben je daar helemaal vrij in. Wij bieden aan en jij kan keuzes maken. Vrijheid, blijheid en gezelligheid is ons motto bij de skatereizen. Hieronder leest u een korte samenvatting van de skatereizen die wij al organiseerde. Heeft u zelf een idee voor een skatereis? Laat ons dit dan via de email weten.

2010: Parijs

In dit jaar werkte de Haarlem Night Skate samen met Skate-A-Round. Een prachtige combinatie en bundeling van krachten. Een gemotiveerd team reisleiders van de Haarlem Night Skate en de kennis en ervaring in Parijs van Skate-A-Round. In 2010 reisde 79 deelnemers met ons mee naar Parijs. Op vrijdag deden wij mee aan de Paris-Roller. Op zaterdag gaven wij een skate-clinic en in de avond reden wij met een eigen tocht langs alle bezienswaardigheden in Parijs. Helaas begon het die avond te regenen waardoor wij terug moesten naar het hotel. Het feest kwam daardoor wel eerder los in de disco. Na een korte nacht volgde er op zondag nog een mooie ochtend langs Paris Plage. Paris Plage is in de zomer een autovrij gedeelte langs de Seine. Na een picknick in het park reisde wij aan het eind van de zondagmiddag weer terug naar Nederland.

2011: Parijs

In 2011 hebben wij opnieuw een skatereis naar Parijs georganiseerd. Dit keer zonder Skate-A-Round en volledig zelfstandig. Skate-A-Round verlegde in dit jaar zijn doel naar de kleinere reizen voor particulieren en bedrijven. Door de ervaringen, van ook al voor 2010, is het gelukt zelfstandig de reis te organiseren. In dit jaar schreven 61 deelnemers zich in. De volle dubbeldekker touringcar zat dus zo goed als afgeladen vol richting de hoofdstad van Frankrijk. Het programma was gelijk aan 2010. Iets wat goed is moet je niet veranderen. De tocht op zaterdagavond kon dit jaar wel gereden worden. Het was het hele weekend schitterend weer. Bekijk HIER foto's van dit weekend en een HIER een filmpje!

2012: Parijs

Ook in 2012 vertrokken wij met een bus vol naar Parijs. 60 deelnemers gingen met ons mee. Direct nadat wij waren aangekomen merkte wij dat het subtropisch weer was. Tot in de late uurtjes nog temperaturen van rond de 30 graden. We hebben wel opnieuw een schitterend weekend gehad. De fontein bij Trocadero en het water aan de Seine deden het erg goed.

2013: Berlijn

In 2013 zijn wij voor het eerst een weekend gaan skaten in Berlijn. Met een groep van 55 deelnemers kregen wij veel liefhebbers mee. Ook dit was een schitterend weekend met prachtig weer. Op vrijdagavond verzorgde wij een clinic bij het Olympia Stadion. Zaterdag reisde wij naar het bijzondere Flaeming Pad. Schitterend asfalt waar de grootste groep een tocht van 60km rolde en zelfs een aantal 100km. Na het avondeten nog een prachtige wandeling door Berlijn. Op zondagochtend was het dauwskaten. In de vroege uurtjes een tour door Berlijn langs alle bezienswaardigheden. Na een picknick was het helaas al weer tijd om naar huis te gaan. Prachtige ervaring. Bekijk HIER een filmpje uit Berlijn.

2014: Berlijn

In 2014 hadden wij een reis naar Berlijn in gedachten. Helaas waren er te weinig aanmeldingen om deze reis door te laten gaan.

Samenwerking met vaste partners

De Haarlem Night Skate werkt bij het organiseren altijd samen met vaste partners. De jarenlange ervaring leert dat elkaar kent en ook elkaars verwachtingen erkent. Zo werken wij altijd samen met vaste busmaatschappijen en hotelketens. Wij proberen onze gasten zo veel mogelijk naar het zin te maken. Vertrouwen op vaste partners helpt ons daarbij.  Voor het werven van deelnemers werken wij ook samen met de Utrecht Skate Parade. Samen werven in onze eigen regio, op weg naar een gezellig weekend samen.

 

onze partners:


Bosch Sport Velsen
Restaurant Kunstijsbaan Kennemerland
Select Windows Van der Vlugt
Kolappus site design
fashion, gifts, premiums & prints
Sport Support
IJsbaan Haarlem
Maple Leaf
Schaap Tools & Parts; machines, reparatie, NEN3140 keuringen