Skatelessen!

Wat: Skatelessen voor jong en oud
Wanneer: In 2018 zijn er nieuwe skatelessen
Waar: Recreatieschap Spaarnwoude (boerderij Zorgvrij)
Kosten: 15,- euro (voor 3 lessen)
Lesduur:  75 minuten.
Tijd: Aanvang 10:00uur, einde 11:15uur.

Vanaf het voorjaar van 2018 zijn er weer nieuwe serie skatelessen

Lukt het jou nog niet om goed met de Haarlem Night Skate mee te komen? Wil je nog oefenen of kan je nog wat tips en trucs gebruiken? Alles komt aan bod tijdens deze serie lessen. De skatelessen zijn voor zowel kinderen als volwassenen.

Jeugd Sport Pas

De Haarlem Night Skate werkt voor de skatelessen van de kinderen samen met de Jeugd Sport Pas. De Jeugd Sport Pas zorgt voor een brede stimulering van sporten in de regio. Tegen gereduceerd tarief kan kennis gemaakt worden met de sport. Het unieke van de skatelessen bij de Haarlem Night Skate is dat ook de ouders mee kunnen doen. Bij de eerste les maken wij de groepsindeling naar niveau. Zo krijgt iedereen voldoende aandacht en bereiken wij een optimaal resultaat.

Locatie

Als locatie voor de skatelessen maken wij gebruik van het schitterende recreatieschap Spaarnwoude. We verzamelen op het parkeerterrein bij Boerderij Zorgvrij. Bij het parkeerterrein is voldoende gelegenheid om gratis te parkeren en om de skates of skeelers aan te trekken. Het recreatieschap biedt ons verder optimale skatepaden om goede lessen te kunnen geven.

Inschrijven

Kinderen kunnen zich inschrijven via de website van de Jeugd Sport Pas. Je mag ons ook een email sturen. De volwassenen kunnen zich alleen inschrijven door een email naar ons te sturen. Geef bij inschrijving je gegevens door en daarbij het niveau dat je zelf denkt te hebben.

Kosten

Speciaal in het kader van de Jeugd Sport Pas en de kennismaking met de sport kunnen wij de lessen aanbieden tegen gereduceerd tarief. De lessen kosten 15,- euro. De prijs is voor drie lessen. Het inschrijfgeld kan worden voldaan voor aanvang van de eerste les.

Tijdsduur

De lessen duren ongeveer 5 kwartier. In deze tijd hebben wij voldoende gelegenheid voor een warming-up, verschillende oefeningen en de cooling-down. Tijdens de lessen maken wij gebruik van het hele recreatieschap.

Vragen?

Heb je nog vragen dan kan je ons altijd bereiken. Stuur ons een email en wij sturen je zo snel als mogelijk een reactie.

 

 

 

onze partners:


Maple Leaf
Restaurant Kunstijsbaan Kennemerland
Sport Support
Bosch Sport Velsen
Select Windows Van der Vlugt
fashion, gifts, premiums & prints
Kolappus site design
IJsbaan Haarlem
Schaap Tools & Parts; machines, reparatie, NEN3140 keuringen