Skate clinic!

Wat: Skatelessen voor jong en oud
Wanneer: n.t.b.
Waar: Recreatieschap Spaarnwoude (parkeerterrein Snow Planet)
Kosten: n.t.b.
Lesduur:  75 minuten.
Tijd: Aanvang 19:30uur, einde 20:45uur.

Skateclinic

Wil je graag meedoen aan de Haarlem Night Skate maar ben je er nog niet helemaal zeker van of je het kan? Twijfel geen moment want wij regelen een opfriscursusje. In een avond frissen wij je skills even op en zo sta jij zeker en wel aan de start. De datum voor de clinic moeten wij nog vaststellen! Locatie Snow Planet Spaarnwoude. Net als bij de Haarlem Night Skate is opgeven niet nodig, sluit gewoon aan! Heb je meer lessen nodig? Ook geen probleem, gaan wij daarna voor je regelen.

Locatie

Als locatie voor de skateclinic maken wij gebruik van het schitterende recreatieschap Spaarnwoude. We verzamelen op het parkeerterrein van Snow Planet. Bij het parkeerterrein is voldoende gelegenheid om gratis te parkeren en om de skates of skeelers aan te trekken. Het recreatieschap biedt ons verder optimale skatepaden om goede lessen te kunnen geven.

Inschrijven

Inschrijven is net als bij de Haarlem Night Skate niet nodig. Toch is het speciaal voor deze skateclinic wel fijn als je ons vooraf even een mailtje kan sturen. Wij zorgen dan voor voldoende instructeurs! Geef in de email graag je behoefte aan! Wil je bijvoorbeeld beter leren remmen, afzetten, stabieler staan of vooral trucs leren.

Kosten

De kosten voor de clinic zijn [n.t.b.]. Mocht je daarna meer lessen wensen dan maken wij een lespakket op maat.

Tijdsduur

De lessen duren ongeveer 5 kwartier. In deze tijd hebben wij voldoende gelegenheid voor een warming-up, verschillende oefeningen en de cooling-down. Tijdens de lessen maken wij gebruik van het hele recreatieschap.

Vragen?

Heb je nog vragen dan kan je ons altijd bereiken. Stuur ons een email en wij sturen je zo snel als mogelijk een reactie.

 

 

 

onze partners:


Restaurant Kunstijsbaan Kennemerland
Sport Support
Schaap Tools & Parts; machines, reparatie, NEN3140 keuringen
IJsbaan Haarlem
fashion, gifts, premiums & prints
Kolappus site design
Jan van der Hoorn
Jan van der Hoorn